Ruilen en Retourneren

Wil je jouw item ruilen voor een andere maat of misschien een ander paar? Of wil je liever verder kijken en je aankoopbedrag terug? Wij begrijpen dat je vanaf een beeldscherm niet kan zien hoe de schoenen zitten en je graag de tijd wilt nemen om de schoenen te passen. We bieden je daarom na ontvangst van de schoenen 30 kalenderdagen de tijd om te besluiten of dit jouw nieuwste aanwinsten zijn of niet. Ga wel voorzichtig met de items om zoals dat in een fysieke winkel ook gewenst is. Het item moet daarom bij retournering wel aan de volgende voorwaarden voldoen.

  • In de originele doos en verpakking
  • Zonder vuil (zoals vlekken of zand)
  • Zonder schade (zoals kapotte rits of hak)

Je kan jouw retourzending zelfstandig versturen met elke mogelijke verzender naar Reestraat 5 6562 LJ Groesbeek, t.n.v. All Slay Everyday. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retour zending bewaar uw verzendbewijs dus goed. Vul het retourformulier in en doe het bij je retourzending. Wil je de gehele bestelling retourneren en voldoet het aan de voorwaarden? Dan storten we het gehele aankoopbedrag binnen 7 dagen terug. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening, indien je het wilt ruilen zijn ook de verzendkosten van een nieuwe zending (ruiling) voor eigen rekening. Mocht je niet willen ruilen en slechts een deel van jouw bestelling retourneren dan worden de verzendkosten niet vergoed. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden of stuur een berichtje naar info@allslayeveryday.com.
Zodra we jouw retourzending hebben ontvangen krijg je hier een mailtje over ter bevestiging.

Hier kan je het Retourformulier downloaden.

Heb je een product kapot ontvangen? Helaas kan het voorkomen dat er iets misgaat in de levering waardoor je een verkeerd of kapot pakketje ontvangt. Stuur ons dan zo snel mogelijk een bericht en een foto van het product dat je hebt ontvangen naar info@allslayeveryday en dan gaan wij voor je op zoek naar de beste oplossing.

Wanneer wij een retourzending ontvangen die niet aan de retourvoorwaarden voldoet en daardoor moet worden afgeschreven wordt hier dan een waardevermindering voor in rekening gebracht.