Opheffingsuitverkoop! Korting tot 60% op álle schoenen!

Opheffingsuitverkoop sale tot 60%

Opheffingsuitverkoop!

We hebben besloten om te stoppen met de webshop All Slay Everyday. Na een leuke, leerzame en vooral uitdagende periode zijn we gestart met de opheffingsuitverkoop. We vinden het jammer dat we moeten stoppen en hebben met veel plezier onze schoenen voor jullie uitgekozen. Echter komt aan elk mooi verhaal een einde en Corona heeft dit helaas bij ons wat versnelt. We willen graag nog zo veel mogelijk mensen blij maken met een mooi nieuw paar schoenen en eindigen daarom met een knaller!

Korting tot 60% op alles!

We hebben korting op alle schoenen die op loopt tot wel 60%! Je scoort daarom je nieuwe paar sneakers, hakken, laarzen of sandalen nu voor een spotprijs! Ideaal om nu in te slaan dus. We hebben nog een aantal mooie laarzen voor deze winter zoals onze Mari-Lou Overknees in het zwart en taupe, van €54,98 voor €32,99.  Onze biker boots shop je nu van €64,99 voor slechts €35,75! Je kan ook alvast nieuwe sandalen aanschaffen voor de zomer zoals deze leuke Charlie Sandalen van €34,99 voor €21,99. We hebben genoeg leuke schoenen om uit te kiezen die stuk voor stuk lekker zitten en lopen, daar hebben we ze immers op uitgezocht! Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bekijk hier onze opheffingsuitverkoop.

€1,99 verzendkosten

Al onze schoenen heb je zo snel mogelijk in huis en hier betaal je altijd maar €1,99 voor. Je kan kiezen voor levering aan huis of via een service punt, kijk voor meer informatie bij onze leveringsvoorwaarden. Wacht niet te lang met de aanschaf van je nieuwe schoenen tijdens deze opheffingsuitverkoop, er komt geen nieuwe voorraad meer binnen dus op = echt op!

PS.

We hebben nog wat schoenen over van de fotoshoots die een enkele keer zijn gedragen en nu voor een spotprijs op Marktplaats staan, zoek ons op en neem een kijkje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *