Festival Outfits 2019: All Slay Everyday X Rachel Moore

Blog over de leukste festival outfits van 2019

Festival Outfits 2019: All Slay Everyday X Rachel Moore

Eindelijk komt het festivalseizoen er weer aan en mogen de leukste festival outfits weer uit de kast! En kunnen de nieuwste en leukste stijlen natuurlijk weer geshopt worden! Wij zijn altijd al ruim van te voren aan het nadenken over wat we op welk festival aan willen. En dan hebben sommige festivals meerdere dagen, wat neem je dan allemaal mee?! En nog een betere vraag: welke stijlen zijn on-trend dit festivalseizoen?

In samenwerking met modeontwerpster Rachel Moore en haar geweldige collectie hebben wij een aantal stijlen voor je op een rijtje gezet. Dit zijn onze most favorite festival outfits voor 2019! kan jij ook niet wachten tot je ze aan mag? We know we can’t!

Jolie Top & Rok X Slay Boots

Deze leuke combo is een perfecte aanwinst voor jouw garderobe met festival outfits! De stof van deze set zit heerlijk en heeft leuke details op de rok. Daarnaast kan je de outfit combineren met hakken voor een chique look maar met de Slay Boots heb je de perfecte festival outfit voor 2019!
TIP: style een fanny pack bij je outfit en you’re ready to go!
De slay boots in combinatie met de jolie top en rok van rachel moore voor een perfecte festival outfit De slay boots in combinatie met de jolie top en rok van rachel moore voor een perfecte festival outfit

Suedine Jas X Hope Hakken


Wij zijn helemaal verliefd op deze outfit! De Suedine Jas van Rachel Moore is een on-trend jasje die eindeloos te combineren is. De Hope Hakken staan er ook echt perfect bij en lopen daarnaast nog eens heerlijk, deze schoenen wil je hebben!
TIP: de Sailor Cap en chique handtas maken de outfit compleet en geven net die extra touch!
De hope heels in combinatie met de suedine jas van rachel moore voor een perfecte festival outfitDe hope heels in combinatie met de suedine jas van rachel moore voor een perfecte festival outfit

Suedine Jurk X Slay Boots


Deze beauty wil je ook toevoegen aan je festival outfits collectie! De Suedine jurk sluit mooi aan en heeft speelse fringes rondom de hals. De jurk heeft een open rug en komt net boven de knie. De stoere biker boots maken de outfit festival ready en lopen ook nog eens lekker, hier kan je het de hele dag op volhouden!
TIP: een leuke fanny pack maakt elke festival outfit compleet en deze dus ook!
De slay oots in combinatie met de suedine jurk van rachel moore voor de perfecte festival outfitDe slay oots in combinatie met de suedine jurk van rachel moore voor de perfecte festival outfit

Spijker Jurk X Platform Sneakers


Gotta love them denim! Deze leuke Spijker Jurk van Rachel Moore heeft een sexy lace up detail aan de voorkant en sluit perfect aan om je lichaam. De witte Platform Sneakers zijn popping bij deze jurk en geven je ook nog eens instant bruine benen!

TIP: combineer de outfit met een leuke zonnebril en je festival outfit is klaar!
De witte platform sneakers in combinatie met spijker jurkje van rachel moore voor de perfecte festival outfitSpijker jurk van Rachel Moore

Army Dress X Hope Hakken


De leuke Hope Hakken staan ook super goed bij deze groene Army Dress! Met deze unieke jurk en mooie hakken word je een echte eye-catcher op het festival! Combineer de outfit met het Suedine Jasje voor de koudere festival dagen en voeg deze stijl toe aan je festival outfits collectie!
TIP: de jurk staat ook onwijs leuk in combinatie met de Slay Boots voor een wat stoerdere look!
Hope hakken in combinatie met groene army jurk van rachel moore voor de perfecte festival outfitHope hakken in combinatie met groene army jurk van rachel moore voor de perfecte festival outfit

Iyarah Top X Kate Sleehakken


Deze mooie top heeft een asymmetrisch design en is gemakkelijk te combineren met jurken, rokjes of een mooie spijkerbroek. De Kate Sleehakken maken de festival outfit helemaal af en zijn hoog en laag om de enkel te strikken.
TIP: combineer deze outfit met een Sailor Cap en je bent on-trend!
De Kate Sleehakken in combinatie met de iyarah top van Rachel Moore voor een perfecte festival outfitDe Kate Sleehakken in combinatie met de iyarah top van Rachel Moore voor een perfecte festival outfit

Black Dress X Kate Sleehakken


Heb je een wat meer chique festival of feest en zoek je een stijlvolle outfit? Shop dan de Black Dress van Rachel Moore en style ze met de Kate Sleehakken. De zwarte jurk heeft een lace up split wat zo mooi staat in combinatie met de gestrikte sleehakken!
TIP: En mooie handtas en leuke zilveren ketting kunnen de outfit helemaal compleet maken!
Deze leuke Kate Sleehakken staan perfect bij de zwarte jurk van rachel moore voor een chique festival outfitDeze leuke Kate Sleehakken staan perfect bij de zwarte jurk van rachel moore voor een chique festival outfit

 

Heb je nog meer inspiratie nodig voor de festival outifts van 2019? Onderstaande outfits zijn ook te koop bij Rachel Moore en staan zo leuk met de Slay Boots! Dit festival seizoen zijn deze outfits een perfecte aanwinst voor je garderobe en er zijn veel leuke accessoires om ze mee te stylen. Een zwarte riem om je middel, de sailor cap, een mooie zonnebril of fanny pack zijn echte musthaves voor je festival outfit! Heb jij nog ideeën voor leuke festival outfits? Laat een reactie achter!

Licht roze set voor festivals leuk in combinatie met slay boots Witte playsuit van rachel moore als festival outfit leuk met slay boots Jolie top van rachel moore met spijker rok als festival outfit, leuk met slay bootsArmy jurk van rachel moore als festival outfit leuk met de slay boots

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *