Rachel Moore: het nieuwe upcoming modelabel van Nederland

Suede jas van Rachel Moore met gestreepte broek en top

Hou je van high-end fashion maar zijn de upper class labels toch echt iets te duur voor jou? We know how you feel! Wij houden ook van labels met unieke designs en kwalitatief goede stoffen. Maar als we overal de hoofdprijs voor betalen kunnen we onze kledingkast nooit vullen. Om met mooie designer kleding rond te lopen hoef je geen miljonair te zijn, je moet deze merken alleen weten te vinden. Onlangs zijn we in contact gekomen met het nieuwe label Rachel Moore en we werden direct verliefd! Haar designs zijn on point en uniek, de stoffen die ze gebruikt zijn perfect en je raad het al, ze vraagt hier geen hoofdprijs voor! Bekijk haar website hier.

Top mentaliteit

Naast het feit dat ze leuke items heeft, heeft ze ook een mentaliteit waar wij van houden! Rachel Moore streeft er namelijk naar om vrouwen aan te moedigen zichzelf te laten zien en het vrouw zijn te vieren. Iets wat wij ook graag omarmen en supporten. Haar doel is om met haar collecties de eenheid en zelfliefde van vrouwen te vergroten. Ze vindt (en groot gelijk) dat het vrouw zijn het mooiste en tofste is dat er bestaat en wil dit aan iedereen laten zien! Persoonlijk vinden wij dit echt een top mentaliteit en willen gelijk bij haar brand horen. Dit zijn merken waar we ons bij aan willen sluiten!

Rachel Moore heeft dus een stoere en vrouwelijke mentaliteit en is een echte doorzetter. Ze is net bevallen van haar 5e kindje en gaat gewoon door met het bouwen van haar modelabel. Ze heeft daarnaast ook ervaring in het stylen van kleding en stoffen en wil hier ook graag in gaan coachen. Binnenkort lanceert ze haar styling programma waarvoor je je kan opgeven. Hierin leer je hoe je outfits styled en combineert en hoe je het beste met bepaalde stoffen kan werken. Van deze chick kan je veel leren! Het is het dan ook zeker waard om haar te volgen op Facebook en Instagram!

Collabs met Rachel Moore

Binnenkort gaan we samenwerken met Rachel Moore door haar kleding te combineren met onze schoenen. Samen gaan we content creëren en verschillende win acties organiseren. We hebben al veel leuke ideeën die we graag met jullie willen delen! Volg daarom de Instagram pagina van All Slay Everyday hier en de pagina van Rachel Moore hier om op de hoogte te blijven van alle stijl inspiratie en leuke win acties.

Sneak peak

De items ontwerpt ze dus zelf en ze zorgt ervoor dat elk design uniek is. Daarnaast probeert ze in haar collecties een bepaalde stijl met een samenhangend thema te verwerken. Hier geven we je vast een sfeerimpressie van haar huidige collectie, haar volgende is on its way so stay tuned!

Rachel Moore draagt haar witte pantalon in combinatie met een zomerse topLicht roze off shoulder top en rokje van Rachel MooreMiss asia set licht roze satijn van Rachel Moore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *