Feestschoenen perfect voor kerst en oud en nieuw

Party Collectie van All Slay Everyday

Feestseizoen is begonnen 🤗!

Het is weer december en dat betekend tijd voor feestschoenen! Tijdens kerst en oud en nieuw wil je er natuurlijk op en top uit zien. De leukste outfits kan je overal vandaan halen maar mooie feestschoenen zijn onmisbaar bij je look. Wij hebben onze feestcategorie weer aangevuld met de leukste hakken van de Truffle collectie.

Good shoes, Good quality

Of het nou op een familie diner is of op een feest waar je heen gaat tijdens kerst of oud en nieuw, de feestschoenen moeten lekker zitten en lopen. De schoenen die wij voor jullie hebben uitgekozen lopen lekker waardoor je het er de hele avond op kan volhouden! Zo kan jij je outfit helemaal afmaken en op mooie hakken lopen zonder aan het eind van de avond te twijfelen of je niet beter op blote voeten kan lopen 😉.

Inspiratieloos?

Weet je nog niet wat je aan wilt doen tijdens de feestdagen? Dan is het lastig om de juiste schoenen erbij te vinden maar geen zorgen, we’re here to help! Naast dat wij jou hier inspiratie bieden over de outfits die je kan combineren met onze collectie, hebben we ook nog een aantal sites op een rijtje gezet waar je kleding inspiratie kan opdoen:

Of zoek op Instagram op de volgende hashtags:

  • OOTD
  • Outfitinspo
  • Styleinspo
  • WIWT
  • POTD
  • Fashion

Een van onze favoriete webshops voor kleding is Jurkjes.com, ook voor de feestdagen hebben ze weer hele leuke outfits. Zeker het kijken waard!

Onze feestschoenen collectie

De party collectie is persoonlijk uitgezocht op kwaliteit, pasvorm en stijl. Je kan er dan ook lang op lopen en dansen zonder erge voetpijn te krijgen. De hakken zijn breed genoeg en hebben geen naaldhak zodat de kans dat je door je enkel gaat kleiner is. Drink dan ook gerust (en met mate uiteraard) een aantal drankjes met deze hakken aan 😉. Daarnaast verschillen ze allemaal veel van elkaar zodat er voor elke outfit wat bij zit. Mocht je toch op zoek zijn naar andere schoenen? Bekijk dan hier onze gehele collectie. Happy shopping 🎁!

Zwarte laarzen over de knie met studs
Faye Overknee Laarzen
Rose gouden open blokhakken met gesp
Deanna Hakken Rose Goud
Zwarte sleehakken met linten voor om de enkel of been
Kate Sleehakken
Sandaal hakken bruin met overal studs
Hope Hakken
Zwarte open blokhakken met gesp
Deanna Hakken Zwart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *