GIVE AWAY! Win een van deze schoenen⭐️

Win actie

Win een van deze twee beauties😍

Give away schoenen die je moet hebben, beide schoenen zijn onmisbaar in jouw garderobe! De Ivy Sneakers zijn een van de mooiste sneakers die we dit seizoen hebben gezien. Het zijn unieke schoenen die je nergens anders in Nederland zal vinden. Ze lopen heerlijk en maken je outfit helemaal af. Daarnaast zijn de Roxi Overknees ook echt onze favoriet! Ze zijn mooi onder alle soorten outfits, of het nu een broek of een jurkje is het kan overal bij. Ze blijven ook goed zitten doordat ze nauw aansluiten aan je bovenbeen en ze lopen heerlijk door het brede voetbed. Met deze perfecte schoenen kom je de winter makkelijk door. Win een van deze twee schoenen en ontvang ze helemaal gratis thuis!

Mooie multi grijze sneakers met witte zool en zachte binnenkant

ooie zwarte lange overknees met een brede blok hak

En wij mogen iemand blij maken met een van deze twee schoenen! Wie wilt er niet een paar gratis schoenen winnen? We geven je de keuze uit deze twee schoenen omdat ze allebei ontzettend gewild zijn maar we niet weten of jij een sneaker of laarzen -mens bent:) Omdat ons bereik nog niet zo groot is, is de kans veel groter dat je een paar wint dan dat dit bij andere win-acties is. Mis deze kans dus niet en volg de onderstaande stappen om mee te doen!

  1. Volg ons op Instagram: @allslayeveryday_official of klik hier
  2. Like de post die gaat over deze actie
  3. Plaats een reactie onder deze post met welke schoenen je wilt hebben en wat je maat is
  4. Duimen maar!

De winnaar wordt vanavond om 22:00 bekend gemaakt via de story en in de comments, so stay tuned and good luck to you all😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *