Overknees Season Must Haves

Overknee hakken zwart, chique en van goede kwaliteit

Don’t you just love the overknees? Wij zijn helemaal fan van deze trend en zijn verliefd geworden op de combinaties die te maken zijn met deze prachtige laarzen. In dit artikel lees je meer over deze trend en de ‘most-gorgeous’ outfits die je kan maken met de overknees laarzen.

Overknees come in all different colors and sizes

Overknees zijn te vinden in meerdere kleuren en stijlen, zwart komt het meest voor. Geef toe, deze kleur past ook bij bijna elke outfit en is dus het makkelijkst. Of het nou een jurkje, rokje of een broek is. Alleen moet je dan wel weten welk shirt of kleuren bij elkaar passen. Daarnaast zijn ze er bijvoorbeeld ook in bruin of grijs. Maar hoe combineer je deze laarzen dan? Dat lijkt vooraf lastig te bepalen omdat je het niet kan zien. But don’t worry, we’ve got your back! We zetten hier de leukste herfst combi’s op een rijtje.

1. Zwarte (classic) Overknees


Deze zwarte overknees (Mari-Lou) zijn
gecombineerd met een donker spijkerrokje en
een rode trui. Dit geeft een casual look in
combinatie met een van de beste herfst kleuren
aller tijden!

2. Blok Hak Overknees


Deze zwarte overknees (Roxi) hebben een wat
stoerdere look en zijn dus ook super goed te
combineren met leer en donkere kleuren. Maar
in combinatie met een mooie panty met
bijvoorbeeld hartjes geeft het een excentrieke
fashionable uitstraling.

 

3. Zwarte Overknees Met Oversized Trui

De classic zwarte overknees zijn ook perfect te combineren met een oversized trui. We are totally in love! Door de hakken krijg je extra lange benen en geef je de trui een sexy look!

 

4. Bruine/Taupe Overknees

Deze overknees zijn ook echt ge-wel-dig! Ze zijn zo mooi bij een herfst/winter achtige look en staan leuk bij een jurkje, oversized trui of gewoon een spijkerbroek. Dit model draagt een huidskleurige panty zodat het lijkt alsof je er geen aan hebt maar je niet vergaat van de kou;)

5. Party Overknees

Deze overknees zijn perfect voor een feestje en lopen ook nog eens heerlijk. Je kan het hier een hele avond op vol houden! Je kan ze combineren met een casual outfit en het afmaken met een fashionable jas!

 

6. Kleuren Die Sowieso Passen Bij Je Overknees


Get your inspiration from nature! De perfecte kleuren voor je fashionable herfst outfits zijn terug te vinden in de natuur. Rood, geel, groen, donker roze, bruin en oranje zijn perfecte kleuren die bij veel outfits te dragen zijn. Wanneer je op zoek bent naar combinaties, denk eens aan deze kleuren en kijk naar de natuur om je heen voor inspiratie.

What do we want?

Wil je ook zonder zorgen je outfit samenstellen? Gemakkelijk combinaties maken? Vind je ook dat je genoeg kleding hebt om leuke outfits te maken maar door de bomen het bos niet meer ziet? En over de knie laarzen horen goed te zitten en bijvoorbeeld niet af te zakken.

TIPS: We got your back

Wij hebben onze overknees uitgezocht op uiterlijk en kwaliteit. Met een duidelijk verschil in soort en stijl. De Mari-Lou laarzen hebben een stijlvolle uitstraling en brede hak waardoor ze lekker lopen maar er chique uit zien. De Roxi laarzen zijn juist weer wat stoerder en geven een totaal ander beeld aan jouw look, maar lopen ook ontzettend lekker. Last but not least hebben wij ook nog de Faye laarzen die perfect zijn voor een feestje doordat de hak bedekt is met studs en je er de hele avond op kan lopen. Door de brede hak lopen ze namelijk perfect! En alle overknees zijn uitgezocht op dat ze niet van je benen afzakken, wij vinden namelijk dat dit de #1 irritatie is bij overknee laarzen. Dit zijn laarzen met perfecte kwaliteit voor de perfecte prijs.

Wat vind jij van de overknee laarzen? Laat dit in een reactie hieronder achter!

PS. De truien die de modellen aan hebben komen van de Primark, rokje komt van de New Yorker, oversized trui komt van de Zara en de jas komt van Jurkjes.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *