10 favoriete Instagram accounts die je moet volgen

Onze Top 10 Favoriete Instagram Accounts

Instagram heeft wel 2,1 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland, en dat is ook niet zo gek. Je kan hier wegdromen bij de mooiste foto’s, inspiratie op doen en anderen inspireren. Maar soms is het wel leuk om je Instagram account te vernieuwen en meer of andere profielen volgen. Geef een nieuwe draai aan je feed en volg nieuwe influencers! Voor jou hebben wij onze favoriete Instagram accounts op een rijtje gezet in een influencer top 10. Wij kunnen geen genoeg krijgen van deze Instagram accounts.>>

INSTAGRAMMERS VAN TV

1. Shay Mitchell @shaymitchell

Shay Mitchell instagram page

Shay is onze echte girl-crush, als je haar nog niet volgt volg haar dan nu! Ze heeft een afwisselende feed met ontzettend mooie foto’s, tips en stories. Ze heeft een hele eigen stijl en is voor ons dan ook een echte fashion icon. Deze chick is het meest bekend geworden door haar rol als Emily Fields in Pretty Little Liars. Daarnaast heeft ze nu haar eigen Youtube lifestyle channel die je echt moet zien. But first things first, haar Instagram moet je erbij hebben want zij heeft echt een van onze favoriete Instagram accounts!

 2. Blake Lively @Blakelively

Blake Lively Instagram post

Iedereen kent haar wel van Gossip Girl, maar volg je haar ook op Instagram? Zo niet dan is dit echt een must. Niet alleen is zij een mode inspiratie maar ze heeft ook nog eens humor! Je kan jouw tijdlijn hier perfect mee bijvullen. Ze deelt nieuws over films, haar persoonlijke leven en haar stijl. Daarnaast zie je haar knappe hubby Ryan Reynolds regelmatig voorbij komen wat natuurlijk ook niet verkeerd is. Met deze babe op je tijdlijn is het saaie feed tijdperk voorbij!

FASHION INSTAGRAMMERS

3. Chloé ALN @chlosertoyou

Chloe instagram post

Chloé is such an inspiration met de perfecte feed. Haar hele Instagram account bestaat uit zulke mooie outfits en mode must-haves. Het gaat daarnaast ook echt alleen om de kleding die ze draagt en de te gekke combi’s die ze creëert. Get inspired and fashion-up your feed with this babe!

4. Inspirations magazine @inspirations_closet

Inspiration closet instagram post

Deze Instagram pagina staat vol met de leukste outfits en de hotste items. Wanneer je inspiratie nodig hebt om kleding te combineren of gewoon om leuk op je foto’s te staan, volg dit account! Dit is zeker een van onze favoriete Instagram accounts voor inspiratie.

5. Louve @thelouvestory

Louve Instagram Post

Een andere hele leuke chick om tussen je Insta feed te hebben is Louve. Wij willen het liefst alles hebben wat zij draagt! Haar account is een mengelmoes van inspirerende beelden en sfeer. Je vindt hier prints, inspiratie en hele toffe highlights! Een topper van de zeer gewaardeerde favoriete Instagram accounts.

6. Emma Rose @emmaleger

Emma Instagram Post

Deze girl is all about fashion en heeft een super leuke stijl. De outfits die zij aan heeft zijn echt to die for! Wil je leuke, frisse en uiteraard fashionable foto’s in je feed? Dan is zij een chick die er perfect tussen past. Ze heeft super veel leuke highlights om te volgen en op de hoogte te blijven van de laatste fashion nieuwtjes!

FITNESS FEED

7. Jip Isabel @jipisabel

JIp Instagram Post

Deze meid zit bomvol energie en deelt dit met al haar volgers. Ze is een lifestyle blogger en houdt van mode. Ze heeft dan ook hele leuke highlights over fashion, blogs, mindset en haar blogs. Deze chick kan je inspireren tot een betere zelf, daarom is zij een van onze favoriete Instagram accounts. Ze laat haar vele kanten zien in sporten, reizen mode en lifestyle. Daarnaast heeft ze ook nog eens super leuke foto’s die je direct inspireren.

8. Josha Peeters @joshapeeters

Josha Instagram Post

Wanna be fit but can’t be inspired and motivated? Dan ben je bij deze chick aan het juiste adres. Zij is een trendwatcher en lifestyle concept developer en houdt van trainen en dansen. Een echte fitgirl die jou wilt helpen aan jezelf te werken. Zo heeft ze in haar highlights vanalles over dansen, fitness, favorieten en reizen en deelt ze niet alleen oefeningen maar ook dansvideo’s en fitness motivatie foto’s. Kijk snel op haar profiel en get inspired!

9. Yahra Gija @whaatgyaal

Yahra Instagram Post

Deze exotische girl is een professionele danseres en choreografe. Ze heeft een super inspirerende Instagram pagina met de vetste choreo’s op hoge hakken (zelfs nu ze zwanger is!!). Zij is nou een perfect voorbeeld van een sexy, sterke en stoere vrouw die je als role model in je feed wilt hebben. Zodra je haar Insta ziet ben je direct verliefd op haar en haar moves. Heb je normaal alleen influencers en dergelijke in je feed en ben je niet zo’n sporter? Dan is dit de perfecte afwisseling en een van onze favoriete Instagram accounts.

10. Yanita Yancheva @yanitayancheva

Yanita Instagram Post

Zoek je motivatie en wil je jaloers worden gemaakt door haar lichaam? Want dat is wat je krijgt op deze pagina, haar lichaam is echt #goals en geeft ons genoeg motivatie om toch maar weer de sportschool in te kruipen. Ze heeft inspirerende foto’s en een helle knappe vent, wat nooit verkeerd is op je feed! Droom weg bij de mogelijkheden die je kan bereiken en prachtige plekken die je kan bezoeken met deze chick op je feed.

 

PS. Op onze Instagram pagina vindt je ook de aller leukste fashion inspiratie!
PPS. Wil je niet wachten op nieuwe feed van deze influencers? Neem dan snel een kijkje op onze eigen inspiratie pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *