Schoenen met deze 5 essentiële features

De belangrijkste eigenschappen van schoenen

De 5 Features

Nieuwe leuke sneakers maar daar bijna direct blaren in lopen? Of die hele mooie hakken die veel te hoog zijn waardoor ze niet lekker lopen? Of juist wanneer je schoenen ziet waarvan je spontaan hartjes in je ogen krijgt maar wanneer je de prijs ziet je bijna kan gaan huilen?
Stel je zoekt nieuwe schoenen, hier zitten dan vaak een aantal eigenschappen aan vast die je er in terug wilt zien toch? Het is echter vaak lastiger dan het lijkt om het juiste paar te vinden. Meestal wil je eigenschappen terug zien zoals:

  • Mooie en stijlvolle schoenen
  • Comfortabele schoenen
  • Makkelijke schoenen
  • Goede kwaliteit
  • Betaalbare prijs

Maar vindt maar eens schoenen de aan al deze eigenschappen voldoen. Vooral wanneer die online bestelde items er verdacht anders uit zien dan op de foto. Of de nieuwe aanwinst geven je blaren zo groot als een €2,- euro munt. En schoenen die er prachtig uit zien met touwtjes en ritsen en dergelijke zijn misschien leuk om te zien, maar de pret gaat er snel af wanneer het een kwartier duurt om ze aan te trekken.

 

De Zomercollectie Van ASE Heeft Het Allemaal

En nee, het is niet te veel gevraagd om dit in een schoen te zoeken. Voor de zomercollectie ben ik weken bezig geweest om de beste collectie samen te stellen op basis van de bovenstaande eigenschappen. Ik ging niet akkoord met maar 4 van de 5 eigenschappen. Het was een must dat ze voldoen aan alle punten. Voordat ik de nieuwe collectie heb samengesteld en besteld ben ik eerst op bezoek gegaan bij het bedrijf om kennis te maken en of course om de schoenen zelf te bekijken. De ontwerpen worden gemaakt aan de hand van de laatste trends en beroemdheden zoals Kim Kardashian. Om de kwaliteit te garanderen zorgen ze dat alle schoenen een hele dag worden gedragen om te evalueren hoe ze zitten en lopen. Daarnaast hadden ze alle varianten van afgelopen seizoenen tentoongesteld in de ‘conference room’ en geloof me het was een groot schoenen walhalla!

 

Portomonee-Vriendelijk

Eenmaal aangekomen in ons magazijn heb ik de collectie persoonlijk nog getest en kan ik met een gerust hart zeggen dat ze stuk voor stuk heerlijk lopen! Ze zijn zacht, stevig en zien er fashionable uit.  Nu vind ik het belangrijk dat een schoen en hoge kwaliteit biedt waar geen hoofdprijs tegenover staat. Ze moeten betaalbaar zijn zonder dat hiervoor de kwaliteit achteruit gaat. Het gaat immers niet om de prijs maar om het product, je wilt natuurlijk met mooie en stijlvolle schoenen rond lopen. Onder een jurkje mooie hakken dragen en bij een spijkerbroek stijlvolle sneakers dragen, het kan een outfit namelijk helemaal compleet maken. Maar als je dan voor elke schoen een hoge prijs betaalt kan je nooit je garderobe uitbreiden en er op elke gelegenheid stijlvol uit zien. Daarom heb ik gekozen voor lage en betaalbare prijzen in plaats van een hoge winstmarge. Laat mij liever weten hoe blij je met de schoenen bent via het contact formulier op deze website. Daar wordt ik nou echt gelukkig van!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *